Aankondiging: Nieuw platform van Inzicht in de OR gaat volgende week live!

Aankondiging: Nieuw platform van Inzicht in de OR gaat volgende week live!

Gegevens

Nummer
2024/8
Publicatiedatum
16 januari 2024
Auteur
Redactie
Rubriek
Overig

Volgende week lanceren we het nieuwe platform van Inzicht in de OR, onze online omgeving die een nog betere gebruikerservaring biedt. We hebben enkele belangrijke verbeteringen doorgevoerd om jouw ervaring te optimaliseren en snelle toegang tot relevante informatie te garanderen.

Een van de belangrijkste voordelen van het nieuwe platform is de verbeterde zoekfunctie. Je hebt nu de mogelijkheid om specifiek in artikelen te zoeken, waardoor je snel en gemakkelijk toegang krijgt tot de informatie die je nodig hebt. Daarnaast hebben we de navigatie geoptimaliseerd, waardoor het platform sneller en gebruiksvriendelijker wordt dankzij intuïtieve navigatie-opties.

Huidige gebruikers kunnen blijven inloggen met de bestaande inloggegevens. Bovendien blijft de samenstelling en prijs van het abonnement ongewijzigd. Met de komst van het nieuwe platform krijg je als abonnee de mogelijkheid om nieuwe dossiers aan te maken op basis van leeslijsten, waardoor het beheer van inhoud nog eenvoudiger wordt.

Voor de huidige gebruikers: Let wel op dat de gegevens in 'Mijn dossier' zullen worden afgesloten en worden vervangen door eigen leeslijsten. Zorg ervoor dat je informatie uit 'Mijn dossier' die je wilt behouden alvast kopieert naar een Word-document. Gedetailleerde instructies over deze migratie zijn hier te vinden.

Heb je nog vragen over het vernieuwde platform? Ons klantenserviceteam staat voor je klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 070-3789880 (tussen 8:30 en 17:00 uur) of stuur een e-mail naar info@sdu.nl. We helpen je graag en bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Redactie Inzicht 16-1-2024