Over ons

Wat we doen

Het team Inzicht in de OR heeft met elkaar een innovatief online platform voor de ondernemingsraad ontwikkeld. Vraagstukken waar je als OR mee te maken krijgt staan centraal en inspraakprocedures worden stap voor stap uitgelegd, voorzien van handige achtergrond informatie. 

Op het platform kun je terecht voor handige Quickscans, modeldocumenten en voorbeeldbrieven die aansluiten bij alle stappen van een inspraakprocedure. Ook kun je de meeste voorkomende OR thema's terugvinden en zijn ze allemaal uitgewerkt als praktische informatiedossiers. Per thema heb je razendsnel toegang tot achterliggende bronnen zoals de juiste wet- en regelgeving, jurisprudentie en natuurlijk het Inzicht in de OR boek van Robbert van het Kaar. 

Inzicht in de OR helpt je je rol binnen de OR op een goede manier uit te voeren.  

Wie we zijn 

Wij zijn trots op ons team dat Inzicht in de OR heeft ontwikkeld en continu actueel houdt. Graag stellen wij ons voor:

De kernredactie 

Sdu team  

  • Kirsten Hagen MS (Uitgever)
  • mr. Petra Maclean-Van Staden (Tools)
  • Gerda Oudshoorn (Redactie)
 

Onze klanten

 Albron Groot

 

 

 

 

 

 

“Een OR moet voldoende tegengas kunnen geven. Alleen dan ontstaat een positieve samenwerking met bestuurders, met een uitkomst die voor het hele bedrijf het beste is. Met Inzicht in de OR weet ik dat ik goed beslagen ten ijs kom.”

Kees Smits - overlegsecretaris OR Albron

Ilona

“Als jongste OR-leden kunnen wij de ervaring en het advies van onze OR-collega’s goed gebruiken, maar ook de informatie uit Inzicht in de OR helpt om snel in onze rol te groeien.”

Ilona te Dorsthorst - OR-lid BAM

Demo 

Wil je een demo van het nieuwe Inzicht in de OR?  Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.